„30 éve vagyok ismert cukorbeteg, 25 éve inzulin kezelt. Az első öt évben helytelenül csak tablettával kezeltek, nagyon rossz volt az anyagcserém és szinte minden lehetséges szövődmény jelentkezett nálam. Elsőként a neurophatia, az idegrendszeri szövődmény.
Hónapokon át nem tudtam aludni a fájdalmak, a végtagok zsibbadása és a hátbőr égő érzése miatt. Többféle gyógyszeres és injekciós kúrát kaptam (volt olyan, hogy 6-8 féle injekciót is).
A bal kezemen részleges bénulás, az alagút szindróma jelentkezett, amely korlátozta az életemet, még egy papírlapot sem tudtam megfogni. A kézsebész műteni akart, az ideggyógyászok azonban nem ajánlották és igazuk lett.
Diabetológusom javaslatára elkezdtem szedni a milgammát és a panaszaim fokozatosan csökkentek, kevesebb az éjszakai fájdalom, nyugodtabban alszom, a kezem annyit javult műtét nélkül, hogy gyakorlatilag nem befolyásolja a kézfejem mozgását. Azóta is az orvosi előírás szerint szedem a gyógyszert és minden évben egy milgamma injekciós kúrát is alkalmazunk.
A családomban övsömör is előfordult, de a milgamma szedése után meggyógyult, panaszmentes.
Minden hasonló problémával küzdő sorstársamnak nyugodt szívvel ajánlom!
Tartsák karban anyagcseréjüket és az első tünetek jelentkezésekor keressék fel kezelőorvosukat, mert akkor sokat tud segíteni ez a gyógyszer!”

milgamma használó, Gyula, 57 éves

„Nekem nagyon bevált. Hónapok óta fájt a lábam, többször voltam a körzetinél, mondta, hogy ezzel már együtt kell élni… De nem akartam. Aztán a lányom elvitt Pestre egy cukor szakértőhöz, ő mondta, hogy szedjek milgammát. A lányom megvette, beszedtem egy dobozt és már egy hét után jobban voltam. Most már nem fáj és a zsibbadást sem érzem.”

milgamma használó, Vác, 51 éves

„Én orvos vagyok és az édesapámnak javasoltam a milgammát, mert tudtam, hogy többféle fájdalom esetén is hatásos. Az édesapám mindig mozgékony ember volt, de tavaly úgy elkezdett fájni a lába, hogy már sétálni sem volt kedve. Kivizsgáltattam, de nem találtak nála semmit. Akkor gondoltam, hátha a milgammára megmozdul. Naponta 4x szedte a milgamma drazsét és 8-10 nap múlva már olyan sokat javult, hogy felásta a kertet!”

milgamma használó, Budapest, 44 éves

„Sose hittem volna, hogy én még egyszer járni fogok! Tolókocsival vittek be a kórházba, mert már jó ideje lábra se tudtam állni. Először injekciós kezelést kaptam, aztán milgamma kapszulát. Ha nem velem történik, el se hiszem. Két hét múlva egy mankóval, de már a saját lábamon távoztam a kórházból!”

milgamma használó, Zalaegerszeg, 48 éves

„Elfeküdtem” a nyakam és nem bírtam jobbra nézni. Mindez rettentő fájdalommal járt. A reumatológián ultrahang, tangentor kezeléseket, és masszázst javasoltak, de a fájdalmam 2 hét után sem szűnt. Ekkor a körzeti orvos egy milgamma injekciót adott, mely után jelentősen csökkent a fájdalom. Pár napig napi 3x1 milgamma kapszulát szedtem még ezután és a nyakam teljesen rendbe jött.”

milgamma használó, Budapest, 52 éves

„Fázott, zsibbadt mindkét talpam és emiatt a körzeti orvos vércukorvizsgálatra küldött, ahol mindent rendben találtak. Ezután milgamma drazsét ajánlott és 2-3 hét múlva panaszaim szinte megszűntek.”

milgamma használó, Budapest, 82 éves

„Édesapám néhány hátcsigolyája összeroppant, kórházba került. Amikor kiengedték, akkor javasolták neki a milgamma kapszulát, melyek hatására fájdalmai még tovább csökkentek és elfogadhatóvá vált az állapota.”

70 éves milgamma használó lánya, Budapest, 40 éves

„Iszonyatos fejfájással ébredtem egy reggel, de ez valahogy más volt, mint a szokásos migrénem és néhány hólyag is megjelent a nyakamon.  A bőrgyógyász megállapította, hogy övsömöröm van és ellátott gyógyszerekkel.  Pár hét múlva a bőröm rendbe jött, de a fájdalom a fájdalomcsillapítók szedése ellenére is megmaradt.  Ekkor találkoztam egy ismerősömmel, aki már túlesett ezen a betegségen és ő ajánlotta a milgammát.  Már néhány nap szedés után éreztem, hogy segít és egy hónap múlva teljesen rendbe jöttem.”

milgamma használó, Felsőgöd, 66 éves