„Diabetológia szakrendelés szakasszisztenseként dolgozom, és pár mondatban szeretném a betegek véleményét összegezni a milgamma lábápoló krémről:
A betegeink edukációban vesznek részt, ahol megtanulják a láb fontos szerepét az életben. A fontosság mellett utalunk arra, hogy milyen nagy érték a láb, és hogyan tudjuk kényelmesebbé tenni napjainkat. Az egész nap folyamán, amíg meg nem pihenünk, a lábunknak nagyon fontos szerepe van, hiszen a terhelés mind a lábunkra nehezedik. Külön köszönet a Wörwag Pharmának, hogy a milgamma lábápoló krémet kifejlesztette a cukorbetegek számára.
A berepedt fájdalmas sarok sokkal elviselhetőbb, mivel a krém nedvességmegtartó hatással rendelkezik, nyugalmat ad a beteg számára, ezért naponta használják a krémet.  A cukorbetegségben az anyagcsere állapota miatt a faggyúmirigy és a verejtékmirigy nem megfelelően működik, ez a lábakon jelentkezik, ezért tud könnyebben kiszáradni, berepedezni a bőr, ami nagyon fájdalmas. ”

Diabetológia szakrendelés szakasszisztense, Budapest, 44 éves

„Három éve vagyok regisztrált cukorbeteg. Aggódva tapasztaltam, hogy a korábban használt lábápoló krémek ellenére száraz, vízhiányos maradt a bőröm. Mivel nyitott vagyok az új dolgokra, a milgamma lábápoló krémet is kipróbáltam. Rövidesen megszüntette a panaszaimat, maximálisan elégedett vagyok vele. Naponta két alkalommal használom. Vékonyan kell kenni, ezért gazdaságos, nekem kb. egy hónapig tart a tubus tartalma. Az ára kedvező. A Gödöllői Cukorbetegek Egyesületének elnökeként ajánlottam már a tagtársaimnak és kedvező fogadtatásra talált.”

Gödöllői Cukorbetegek Egyesületének elnöke, Gödöllő, 53 éves

„Nyáron szoktam rá a krémre, egy barátnőm ajánlására. Simán felveszi a versenyt a drága lábápoló termékekkel, könnyen beszívódik, és egészen puha lett tőle a sarkam. És valahogy jobb érzés is egy patikai krémet magamra kenni.”

milgamma lábkrém használó, Budapest, 39 éves